Loading...
Yritys2018-10-25T18:45:47+00:00

Yrityksemme historia lähti käyntiin ATK-Apurit Jyväskylän ja Jyväskylän TV-Huolto Ky:n yhteistyöstä.  ATK-Apurit sai alkunsa vuonna 2009 ja TV-Huolto jo vuonna 1967. Televisioiden ja tietokoneiden korjaus yhdessä sujui varsin hyvin, joten päätimme muodostaa yhteisen yrityksen. Nykyinen Jyväskylän ATK & TV-Huolto Oy perustettiin kesällä 2011.

Yrityksemme tarkoitus on tuottaa korjaus- ja huoltopalveluita laajalle laitekannalle, sekä tarjota uusia ja kunnostettuja laitteita ja varaosia. TV-Huollon mukana tulleet komponenttitason korjaustaidot mahdollistavat laitteiden edullisemman ja monipuolisemman korjauksen. Olemme tiettävästi Jyväskylän ainoa yritys, joka korjaa esim. kannettavien emolevyjä komponenttitasolla.

Kierrätys on meille tärkeä asia monesta syystä. Pelastamme vioittuneista ja vanhoista laitteista paljon varaosia uusiokäyttöön. Se on mielestämme aitoa kierrättämistä, toisin kuin se että ehjät varaosat viedään laitteiden mukana kierrätyspisteisiin joista ne sitten lopulta päätyvät murskattavaksi. Esimerkiksi television näyttöpaneelista (satojen eurojen arvoinen varaosa) tehdään yleensä lasimurskaa…

Myymme myös uusia ja kunnostettuja koneita ja varaosia. Uusien koneiden osalta meille tärkeitä asioita ovat mm. laatu, tuotetakuun pituus, ja se että laite sopii käyttötarkoitukseen. Laadukkaat koneet kestävät selvästi paremmin ja omaavat myös huomattavasti pidemmän takuuajan. Tästä koituu asiakkaalle yleensä tuntuvat rahalliset säästöt pitkällä aikavälillä.