Kannettavat 15-16"

15-16″ Kannettavat

  • Laadukas yrityskannettava tehokkaalla i5-prosessorilla ja nopealla SSD kovalevyllä. Laite soveltuu hyvin työkoneeksi tai peruskäyttöön. Ohjelmistot ja ajurit päivitetty uusimpiin ja asennettuna on valmiiksi ohjelmistopaketti mihin kuuluu mm. ilmainen virusturva ja Libreoffice toimisto-ohjelmistot.  
  • Huippuvarusteltu yrityskannettava tehokkaalla i7-prosessorilla, FHD IPS-näytöllä, nopealla SSD-kovalevyllä sekä 3.5G modeemilla. Laite soveltuu hyvin työkoneeksi tai peruskäyttöön. Ohjelmistot ja ajurit päivitetty uusimpiin ja asennettuna on valmiiksi ohjelmistopaketti mihin kuuluu mm. ilmainen virusturva ja Libreoffice toimisto-ohjelmistot.  
  • Laadukas yrityskannettava tehokkaalla i5 prosessorilla ja Full HD IPS näytöllä. Soveltuu hyvin työ- ja peruskäyttöön. Ohjelmistot ja ajurit päivitetty uusimpiin ja asennettuna on valmiiksi ohjelmistopaketti mihin kuuluu mm. ilmainen virusturva ja Libreoffice toimisto-ohjelmistot.  
  • Laadukas yrityskannettava tehokkaalla i5-prosessorilla, FHD IPS-näytöllä  ja nopealla SSD-kovalevyllä. Laite soveltuu hyvin työkoneeksi tai peruskäyttöön. Ohjelmistot ja ajurit päivitetty uusimpiin ja asennettuna on valmiiksi ohjelmistopaketti mihin kuuluu mm. ilmainen virusturva ja Libreoffice toimisto-ohjelmistot.